Το ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης που είχε χτυπήσει ο Αφγανός δολοφόνος

Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης από την Κέρκυρα στην οποία είχε επιτεθεί ο Αφγανός που βίασε,   στραγγάλισε και πέταξε στο ποτάμι την 19χρονη Γερμανίδα ξεσπά και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να αποφυλακίστηκε μετά την πράξη του.

«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη και λίγα ήταν για το κακό που μας έκανε. Η κόρη μου ακόμα πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες.  Η κόρη μου ακόμη υποφέρει από τους πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα ακόμα. Και πάλι νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι…» τόνισε.

Ναρκομανής και αλκοολικός στην εφηβεία του ο Αφγανός δολοφόνος

Εν το μεταξύ, μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Αφγανό που σκότωσε τη Γερμανίδα φοιτήτρια, από την εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο Χουσείν Κ. στην εφηβεία του είχε ο νεαρός κάνει χρήση ναρκωτικών και ήταν αλκοολικός, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν και καταθλιπτικός.

Ο Χουσείν γεννήθηκε στο Αφγανιστάν, ανήκει στην εθνοτική ομάδα των Χαζάρα και είναι σιίτης.

Είχε συχνή επικοινωνία με τους Αφγανούς συμμαθητές του και τους φίλους του, μέσω Facebook, στο Αφγανιστάν και ήταν μέλος της ομάδας Γλυκά κορίτσια του Αφγανιστάν.

Φωτογραφίες του νεαρού Αφγανού να χαμογελά δεν υπάρχουν στα social media, ενώ έγραψε στις  5 Οκτωβρίου: «Θεέ μου, η ζωή μου είναι αποπροσανατολισμένη. Μακάρι να μπορούσα να ξαναγεννηθώ...»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα