Προσλήψεις στο Δημόσιο: 401 θέσεις σε υπουργεία, δήμους, ΔΕΚΟ

Μέχρι και το τέλος του Δεκεμβρίου θα γίνουν οι διαγωνισμοί για την πρόσληψη 401 ατόμων σε ΓΓ υπουργείων, ΗΔΙΚΑ, Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΕΚΕΤΑ και Μουσείο Ακρόπολης.

Οι διαγωνισμοί αφορούν σε 121 μόνιμους και 280 εποχικούς υπαλλήλους.

Από αυτούς 55 μόνιμοι πτυχιούχοι ΑΕΙ (Διοικητικό – οικονομικό Νομικής) και Χημικών) θα προσληφθούν στις Γ.Γ. Δημόσιας περιουσίας και Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών. Ενώ την ίδια ημερομηνία, στις 28 Δεκεμβρίου, εκπνέει και η προθεσμία για την πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (9 θέσεις οικονομολόγων και νομικών).

Στις 2 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για αιτήσεις για πρόσληψη 58 ατόμων σε τέσσερα υπουργεία και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ. Πρόκειται για 56 θέσεις πτυχιούχων πληροφορικής και 2 διοικητικού Οικονομικού.

Οι 280 εποχικών αφορούν σε 53 άτομα στα ΕΛΤΑ στην Αττική, αλλά και σε αντίστοιχες υπηρεσίες των Κυκλάδων, της Δωδεκανήσου και της Λέσβου (15 άτομα), 17 άτομα στη ΔΕΗ, 35 άτομα στο Μουσείο της Ακρόπολης και 20 άτομα στο ΕΤΕΤΑ και τα ινστιτούτα τεχνολογιών πληροφορικής και εφαρμοσμένων βιοεπιστημών. Παράλληλα ανοίγουν 33 θέσεις βρεφονηπιοκόμων στα Χανιά και δεκάδες ακόμη θέσεις σε διάφορους δήμους της επικράτειας.

aftodioikisi

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα