Η μοίρα αποδείχθηκε σκληρή για την 42χρονη και τα δίδυμα της ....

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η τραγωδία με την έγκυο από τα Νέα Στύρα, η οποία πέθανε λίγο προτού γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε. Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της μητέρας Γιάννας Παπαγεωργίου έχασαν τη μάχη για τη ζωή και τα δύο νεογέννητα αγοράκια της, που νοσηλεύονταν στην Εντατική Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων.

Η 42χρονη έγκυος είχε αφήσει την τελευταία πνοή της στις 16 Οκτωβρίου, την ώρα που μεταφερόταν εσπευσμένα σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας, καθώς είχε παρουσιάσει υψηλή υπέρταση και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Οι γιατροί δεν είχαν καταφέρει να σώσουν τη ζωή της μητέρας, που ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε στο μαιευτήριο, αλλά τα δύο αγοράκια που κυοφορούσε είχαν γεννηθεί ζωντανά με καισαρική τομή. Ωστόσο, τα δίδυμα παρουσίασαν προβλήματα υγείας και ύστερα από αίτημα των συγγενών είχαν μεταφερθεί για νοσηλεία σε θερμοκοιτίδες της ΜΕΘ Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Με διαφορά λίγων ωρών

Δυστυχώς, η μοίρα αποδείχθηκε σκληρή και για τα δύο νεογέννητα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μην αντέξουν τη σκληρή δοκιμασία και να αφήσουν την τελευταία πνοή τους την περασμένη Δευτέρα, με διαφορά λίγων ωρών το ένα από το άλλο! Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 42χρονης και πατέρας των παιδιών Κώστας Πηλιχός, που έχει βυθιστεί σε ανείπωτη θλίψη από την αναπάντεχη απώλεια της οικογένειάς του.

Στις λίγες κουβέντες που κατάφερε να ψελλίσει χθες ανέφερε ότι τα δύο νεογνά «έφυγαν» από ανακοπή καρδιάς. Στο πένθος έχει βυθιστεί και η κοινωνία των Νέων Στύρων, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το φοβερό δράμα που ζει η οικογένεια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα