Ξύπνησε από το κώμα η 17χρονη που βιάστηκε στην Δράμα

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Δράμας η 17χρονη μαθήτρια λυκείου από το Αρκαδικό, η οποία στις 2 Νοεμβρίου έπεσε θύμα βιασμού έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών και νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση μέχρι και χθες το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η 17χρονη μαθήτρια βρέθηκε σε πάρκο σχεδόν αναίσθητη και ημίγυμνη, από κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Κολυμβητηρίου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι η ανήλικη είχε πάει στο πάρκο μαζί με τρεις Έλληνες φίλους της ηλικίας 21, 28 και 18 χρόνων για να κάνουν χρήση χασίς. Το κορίτσι φέρεται να ζαλίστηκε και ένας από την παρέα της έδωσε δια της βίας ψυχοφάρμακα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση. Εκεί, ο ένας από αυτούς φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε πάνω στο άτυχο κορίτσι όταν εκείνο έπεσε σε κώμα.

Ο καθ’ ομολογίαν του δράστης συνελήφθη, όπως και οι υπόλοιποι δυο που κατηγορούνται για συνέργεια σε χρήση ναρκωτικών και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.

Το Ορφανοτροφείο Δράμας με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, διευκρινίζει ότι ο 18χρονος άντρας είναι ημεδαπός που κατοικεί μόνιμα στη Δράμα και όχι αλλοδαπός όπως είχε αναγραφεί και ότι ήταν τρόφιμος του ορφανοτροφείου μέχρι και τις 24-03-2016, οπότε διεγράφη από το δυναμικό της κοινωνικής δομής λόγω ενηλικίωσής του και επειδή δεν δέχθηκε να συμμορφωθεί με τον κανονισμό της παραπάνω κοινωνικής δομής.

e-typos


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα