Άρχισε η δίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό του 32χρονου στη Μύκονο

Με πρώτη μάρτυρα τη σύζυγο του Βαγγέλη Πέππου άρχισε χθες στη Νάξο η δίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου 32χρονου πριν από περίπου έναν χρόνο έξω από το Super Paradise, στη Μύκονο. Η μητέρα του Κύπριου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, λιποθύμησε στο δικαστήριο, ενώ η σύζυγός του Αφροδίτη Κλεάνθους κατέθεσε για όσα συνέβησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου του 2015 -αρχικά- μέσα στο γνωστό club και -έπειτα- στον εξωτερικό χώρο.

«Εναν χρόνο μετά το μόνο που θέλω, αφού ο Βαγγέλης δεν μπορεί να είναι κοντά στην οικογένειά του και στο παιδί του, είναι να δικαιωθεί! Πρέπει η αλήθεια να λάμψει! Διεκδικώ εγώ τα δικαιώματά του. Ο 32χρονος Κύπριος αιμόφυρτος έξω από το Super ParadiseΤο χρωστάω σε εκείνον και στο παιδί μας» είπε στη «Espresso» η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου λίγες ώρες μετά τη διακοπή της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νάξου.

Η κατηγορία

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 26χρονος σεκιουριτάς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Αφροδίτη Κλεάνθους παρίσταται και ως πολιτική ενάγουσα, ενώ παρόντες στην πρεμιέρα της δίκης ήταν και οι γονείς του 32χρονου, που μετέβησαν στο κυκλαδίτικο νησί από την Κύπρο για να παρακολουθήσουν την ακροαματική διαδικασία.

Η συναισθηματική φόρτιση της μητέρας του Αναστασίας ήταν τόσο μεγάλη, που κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Οι γονείς του Βαγγέλη αργά χθες το βράδυ επέστρεψαν στην Κύπρο, αφού η μητέρα του δεν θέλει να λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το πλευρό του γιου της, και θα επιστρέψουν πάλι στη Νάξο την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.

Χθες η δίκη άρχισε με πρώτη μάρτυρα τη σύζυγο του 32χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Κύπρο.

Ο καβγάς

Τόσο η Αφροδίτη Κλεάνθους όσο και οι δύο μάρτυρες κατηγορίας περιέγραψαν όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ, με τον καβγά που ξέσπασε μέσα στο club και συνεχίστηκε έξω, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του Βαγγέλη Πέππου.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου υπαλλήλου σεκιούριτι, Κίμων Ευαγγελάτος, είπε στην «Espresso»: «Με απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, εκφράζω τη βεβαιότητά μου ότι θα αξιολογηθούν νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ανακριτική διαδικασία, πλην όμως δεν εξετάστηκαν μέχρι σήμερα, και θα αποκτήσει η συγκεκριμένη υπόθεση την πραγματική της διάσταση, και όχι αυτήν που τα ΜΜΕ της έχουν προσδώσει. Δεν θέλω να προβώ σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη τοποθέτηση, σεβόμενος το ότι ξεκίνησε η δίκη και βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα