Ξαφνικός θάνατος για τον 23χρονο γιό του Σπύρου Ευαγγελάτου

Ο γιος του γνωστού σκηνοθέτη Σπύρου Ευαγγελάτου και της αξέχαστης ηθοποιού Λήδας Τασοπούλου, Αντίοχος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 χρόνων. Το νεαρό αγόρι βρέθηκε νεκρό το Σάββατο, ενώ τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής. Ο χαμός του βύθισε σε θλίψη την οικογένεια. Τον πατέρα του, τον σπουδαίο σκηνοθέτη και ιδρυτή του Αμφι-θεάτρου Σπύρο Ευαγγελάτο και την αδερφή του Κατερίνα. Η μητέρα του Λήδα Τασοπούλου, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια, νικημένη από την επάρατο νόσο.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στο χώρο του θεάτρου καθώς ο Σπύρος Ευαγγελάτος είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και δημιουργός. Συντετριμμένος, προσπαθεί να σταθεί όρθιος και να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα. Ο χαμός της αγαπημένης του συζύγου Λήδας τού προκάλεσε μεγάλο πόνο. Και τώρα βρίσκεται απέναντι σε ένα δεύτερο τραγικό γεγονός που του επεφύλασσε η μοίρα. «Δεν απαντούν στα τηλέφωνα και δεν είναι στο σπίτι» μας είπε ο διαχειριστής του θεάτρου, ο οποίος μας επιβεβαίωσε και την είδηση.

Ο Αντίοχος Ευαγγελάτος είχε ξεκινήσει σπουδές κινηματογράφου στο New York College, ενώ τον ενδιέφερε και η μουσική τεχνολογία. Εγινε ράπερ και κυκλοφόρησε δύο CD με το γκρουπ Βόρεια Κυκλώματα. Συνεργάστηκε και με την Αντζελα Δημητρίου. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στην «Espresso», το 2007, είχε δηλώσει: «Εμένα με κέρδισε η μουσική και έτσι επέλεξα το δρόμο της ραπ. Οπως τον παππού μου, που έχω πάρει και το όνομά του. Ο Αντίοχος Ευαγγελάτος ήταν συνθέτης κλασικής μουσικής. Δεν το έκανα από αντίδραση, απλώς επέλεξα τη μουσική επειδή το γουστάρω 100%». Ο Αντίοχος, ευαίσθητος πολύ, λύγισε από το χαμό της μητέρας του: «Η μητέρα μου πάλευε περισσότερα από έξι χρόνια με την επάρατη νόσο. Δεν το έβαλε κάτω ούτε μία στιγμή. Αυτό μου κόστισε πάρα πολύ».

«Με έβλεπε σαν μητέρα του. Εφυγε ένα πολύ καλό παιδί κι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης. Είμαι συγκλονισμένη!» Η Αντζελα Δημητρίου μίλησε αποκλειστικά στην «Εspresso» για τον πρώην συνεργάτη της, τον 23χρονο ράπερ Αντίοχο Ευαγγελάτο (γιο του σκηνοθέτη Σπύρου Ευαγγελάτου και της ηθοποιού Λήδας Τασσοπούλου) που το περασμένο Σάββατο άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Ακολουθώντας τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών του, αλλά και του συνονόματου παππού του που υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα της μουσικής σκηνής, ο Αντίοχος Ευαγγελάτος είχε φτιάξει το δικό του γκρουπ, τα Βόρεια Κυκλώματα. Το 2007 συνεργάστηκε με την Αντζελα Δημητρίου τραγουδώντας μαζί της ένα τραγούδι, ενώ ήταν κοντά της στο κέντρο όπου εμφανιζόταν εκείνη την εποχή.

«Τον Αντίοχο μου τον συνέστησε ο γνωστός μάνατζερ Ρούλης Μακρίδης και όταν τον γνώρισα από κοντά, είδα ότι ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων που σεβόταν πολύ τους άλλους», λέει με μεγάλη συγκίνηση η Αντζελα. «Είχε ταλέντο στη ραπ και μου άρεσε πολύ που τραγουδήσαμε μαζί το τραγούδι “Δεν είμαι Ο.Κ.”, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο CD μου. Το τραγούδι αυτό το τραγουδούσαμε και στο κέντρο και είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Ηταν, πραγματικά, ένα αξιόλογο παιδί και έχω στενοχωρηθεί πολύ με τον ξαφνικό θάνατό του».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θυμάται ένα περιστατικό με τον Αντίοχο που είχε συμβεί στα παρασκήνια του κέντρου. «Ενα βράδυ ήταν πολύ στενοχωρημένος. Κάποιος τον έσπρωξε και ήρθε στο καμαρίνι μου κλαίγοντας. Αμέσως πήρα θέση και έβαλα τα πράγματα σε τάξη... Τότε εκείνος γύρισε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πολύ ευγενικά: “Σας ευχαριστώ πολύ! Οπως ξέρετε, δεν ζει η μητέρα μου και από εδώ και πέρα θα σας έχω σαν μητέρα μου”».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του, ο Αντίοχος Ευαγγελάτος «δεν είχε ξεπεράσει το θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας», που έφυγε από τη ζωή δίνοντας μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα