Οι δηλώσεις του Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

«Αυτό που μου αποδίδεται και για το οποίο δικάζομαι αυτές τις ημέρες στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την υπόθεση Γιακουμάκη», υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Αναλυτικότερα σε γραπτή δήλωση του ο κ. Μαρκογιαννάκης, αναφέρει τα εξής:

«Επανειλημμένα τόσον εγώ όσον και ο δικηγόρος μου, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αυτό που μου αποδίδεται και για το οποίο δικάζομαι αυτές τις ημέρες στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την «υπόθεση Γιακουμάκη». Πάρα ταύτα μερίδα του τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) επιμένει να με χαρακτηρίζει ως κατηγορούμενο στην υπόθεση Γιακουμάκη.

Αν θα συνεχιστεί αυτή η δυσφημιστική για το πρόσωπό μου παραπλανητική ενημερωτική συμπεριφορά, λυπάμαι πολύ, αλλά θα αναγκαστώ να στραφώ κατά παντός υπευθύνου αστικά και ποινικά παρότι αυτό δεν είναι στις συνήθειές μου».

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων σήμερα ξεκίνησε  στο τριμελές εφετείο πλημμελειοδικών στα Ιωάννινα η δίκη «του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής και της τότε υπευθύνου της εστίας για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση καθώς και του Χρήστου Μαρκογιαννάκη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του διευθυντή.

haniotika-nea

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα