Στην αγκαλιά των αγγέλων ο 11χρονος Χάρης από την Κέρκυρα

Άσχημο παιγνίδι έπαιξε η ζωή στο μικρό Χάρη Μπράβο από την Κέρκυρα και την οικογένειά του. Ο Χάρης έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 11 ετών. Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε κλινική του Λονδίνου όπου και πάλευε με μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η ζωή του παιδιού άλλαξε άρδην όταν έμαθε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι. Το παιδί αντί να παίζει μπάλα με τους φίλους του, να κάνει σκανταλιές αναγκάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες.

Η μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε ονομάζεται κυψελιδικό ραβδομυοσάρκωμα. Αν και τον πρώτο καιρό η νόσος έδειχνε σε πλήρη ύφεση, τον περασμένο Δεκέμβριο υποτροπίασε πολύ γρήγορα και από τότε δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το πρόβλημά του οι γιατροί ουσιαστικά και καμία θεραπεία δεν είχε αποτέλεσμα. Γι΄αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο εξωτερικό.

Από τον περασμένο Μάιο ο Χάρης που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο νοσηλευόταν σε ειδικό ιατρικό κέντρο του Λονδίνου.

Με μήνυμά του ο πατρινός σύλλογος save an angel αναφέρει:

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Χάρη Μ. από την Κέρκυρα που εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στη γειτονιά των «Αγγέλων». Ο 11χρονος Χάρης τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε κλινική του Λονδίνου όπου και πάλευε με μία επιθετική μορφή καρκίνου.

Καλό ταξίδι μικρέ μας ΗΡΩΑ…

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. και τα Ιδρυτικά μέλη του Save an Angel Patras.»

 

 

 

 

thebest

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα