Συγκλονίζει η μητέρα του Βαγγέλη Πέππου που ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του 32χρονου Βαγγέλη Πέππου που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών τον Σεπτέμβριο του 2015 ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβους νυχτερινού κέντρου στη Μύκονο, στο οποίο βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του και την παρέα τους. Ένα χρόνο μετά, η μητέρα του Βαγγέλη μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Σίγμα για την κατάσταση του γιου της. Η κυρία Σούλα Τσαγκαρά, τονίζει αρχικά πως ''είμαι εδώ για τον Βαγγέλη, θα έκανε άλλωστε το ίδιο κάθε μάνα για το παιδί της''. Ο Βαγγέλης Πέππος αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες μέρες από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στο οποίο βρίσκεται σε κώμα.Σύμφωνα με την κυρία Τσαγκαρά στο μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο που υπάρχει στην Λευκωσία και που μπορεί να αναπεξέλθει στις ανάγκες του 32χρονου τα κόστη είναι υψηλά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο το ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Λευκωσίας που τόσο καιρό βοήθησε τον γιο της.

«Δεν θα μπορούσα να ήμουν πουθενά αλλού, παρά μόνο στο νοσοκομείο ανέφερε η καΤσαγκαρά. Παραμελώ τους πάντες και απολογούμαι γι’ αυτό…». Ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Πέππος βρίσκεται σε ένα σημείο που χρήζει ειδικής θεραπείας. Γι’ αυτόν τον λόγο σημείωσε, θα έπρεπε να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο οποίο θα τύχει ανάλογης βοήθειας για τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες και λογοθεραπείες. Τα κόστη είναι αρκετά υψηλά για μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Ισραήλ, όπου θα του παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα που χρειάζεται, όπως ανέφερε η μητέρα του, συμπληρώνοντας ότι δεν έχουν δοθεί όλα τα λεφτά από τις αποζημιώσεις που έδωσε η ελληνική Κυβέρνηση.

«Πιστεύω ότι με νιώθει, καταλαβαίνει ότι είμαι κοντά του, έστω κι αν δεν το εκφράζει. Νομίζω ότι έχουμε μια επικοινωνία οι δυο μας. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Έκκλησή μου να γίνει κάτι, που να μην με αναγκάσει να τον πάω σε ένα γηροκομείο, αλλά σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Δεν θα τον έχω όπως ήταν,  στενεύουν τα περιθώρια, γι αυτό είμαι κοντά σας».

Αναφερόμενη στο εγγόνι της η κα Τσαγκαρά είπε ότι αυτό τον καιρό είναι με την μητέρα του παιδί, ωστόσο η ίδια προσπαθεί τώρα να βοηθήσει τον γιο της, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Το παιδί του, ήταν το Α και το Ω του». «Είμαι εδώ γιατί δεν θέλω να τον πάρω σε ένα γηροκομείο. Για να επανέλθει χρειάζεται εντατική φυσιοθεραπεία και λογοθεραπεία. Το πρόβλημα είναι να επικοινωνήσει. Πρέπει ως μάνα να προσπαθήσω. Πέρασε πολλές λοιμώξεις και πολλά πράγματα. Τώρα είναι σε θέση να προσπαθήσουμε».

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30 την Κυριακή 5 Σέτεμβριου του 2015. Το θύμα, μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, φέρεται να προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ, οι οποίοι και έβγαλαν έξω τόσο τον 31χρονο όσο και τον Άγγλο. Όταν ο 31χρονος που εργαζόταν στο νησί ως ταπετσιέρης προσπάθησε να επιστρέψει στο κλάμπ, ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

"Ο Βαγγέλης του ειπε "χαλάρωσε" και ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει "μην χτυπάτε".Προφανώς γυρνώντας απο την τουαλέτα πηγε να παραγγείλει. Καποιος μου ειπε οτι κορόιδεψαν την προφορά του και ετσι ξεκινησε η παρεξήγηση. Τον κανανε άχρηστο τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Εχει χτυπήσει στον αυχένα", λεει χαρακτηριστικά στο NewsIt.gr, με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του.

Τηλεόραση Σίγμα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα