Eπιασαν τον κλέφτη που τραυμάτιζε με μαχαίρι τα θύματά του

Για διαδοχικές απόπειρες ληστείας και άλλα αδικήματα στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθη 31χρονος Έλληνας. Φέρεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναπτύξει συστηματική δράση στην διάπραξη ληστειών, με την χρήση αυτοσχέδιου μαχαιριού.

Σύμφωνα με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, ο 31χρονος φέρεται ότι την τελευταία εβδομάδα, με την απειλή ενός αυτοσχεδίου μαχαιριού αποπειράθηκε να ληστέψει ένα νεαρό ζευγάρι, τραυματίζοντας το ελαφρά, ενώ σε μία δεύτερη περίπτωση, επιχείρησε να αφαιρέσει από ένα 21χρονο, χρήματα και μια ηλεκτρονική συσκευή, τάμπλετ, τραυματίζοντάς τον ανυποψίαστο νεαρό στο χέρι.

Από την αστυνομική έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος εμπλέκεται και σε μία υπόθεση κλοπής, στην πόλη της Κέρκυρας, κατά την οποία αφαίρεσε χρήματα και ένα ρολόι, από υπάλληλο επιχείρησης. Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, δύο μεταλλικές λάμες, κοπίδια, ένα ζευγάρι γάντια και άλλα αντικείμενα.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, με τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας κατ’ εξακολούθηση, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, καθώς και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα