Τραγωδία με 47χρονο θεατή στο Ράλι ΔΕΘ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα

Τραγωδία με ένα  47χρονο νεκρό τον  βιβλιοπώλη Μιχάλη Τεξακαλίδη, από το Ρετζίκι Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος παλαιός οδηγός σε ράλι και εκείνος  σκοτώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια του 49ου Ράλι της ΔΕΘ, το οποίο παρακολουθούσε ως θεατής.

Ο θάνατος του 47χρονου διαπιστώθηκε κατά την μεταφορά του στο Νοσκομείο Πολυγύρου. Την ίδια ώρα, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, μεταφερόταν στο νοσοκομείο τραυματισμένος. "Ήταν μία έξοδος που συμβαίνει σε όλα τα ράλι, εκ των πραγμάτων ήταν λιγάκι οδυνηρή. Εγώ έχω τραυματιστεί, ο οδηγός ευτυχώς είναι καλά..." λέει ο συνοδηγός για την απότομη στροφή. Όσο για το τι έφταιξε και έγινε το δυστύχημα, ο ίδιος απαντά: "Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές και πολύ γρήγορα γίνονται όλα. Δε μπορώ να ξέρω κάτι"

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου Λεωνίδας Μαχαίρας, είναι τραυματισμένος εκτός όμως κάθε κινδύνου στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 9.45 το πρωί και μετά από αυτό η διαδικασία του αγώνα διεκόπη και όλα τα αυτοκίνητα του ράλι με την συνοδεία του Πλοηγού του αγώνα, επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη όπου επρόκειτο να γίνει το απόγευμα και η ολοκλήρωση του Ράλι. Το δυστύχημα αυτό, που δεν είναι το μοναδικό στην ιστορία των αγώνων ράλι στη Μακεδονία, σημάδεψε το φετινό ράλι και έκλεισε την εκδήλωση που είχε προετοιμαστεί εδώ και μήνες.

Ο 47χρονος που έχασε τη ζωή του, παρακολουθούσε την εξέλιξη της πρώτης ειδικής διαδρομής στον δρόμο Παλαιοχωρίου Πολυγύρου, από όχι ενδεδειγμένη θέση, δίπλα από το κατάστρωμα του δρόμου.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα