ΕΕΤΑΑ: Αποτελέσματα Παιδικών σταθμών, eetaa.gr

Την επικύρωση των τελικών αποτελεσμάτων θα αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ που συνεδριάζει σήμερα γι' αυτόν τον σκοπό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορηθούν για την τύχη της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου, αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 – 2017.

Η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Θυμίζουμε ότι αίτηση έχουν κάνει περίπου 120.000 γονείς και αναμένεται να λάβουν το πολυπόθυτο voucher περίπου 85.000.

Μόλις οι γονείς λάβουν το voucher, θα πρέπει να προχωρήσουν οι εγγραφές, οι οποίες θα διαρκέσουν έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Ειδικότερα η διαδικασία μετά τα οριστικά αποτελέσματα έχει ώς εξής: Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 24.8.2016.

Στον οριστικό πίνακα θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher)...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα