Συγκλονίζει το μήνυμα της μάνας για τον Μάριο Παπαγεωργίου ...

Το μήνυμα της μάνας για τον Μάριο ... "Μάριε, η ψυχή μου δεν ηρεμεί αν δεν σε βρει".

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια κλείνει το μήνυμά της η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου 26 χρόνων στην μαύρη επέτειο από την απαγωγή και δολοφονία του.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012 όταν η Βαρβάρα Θεοδωράκη είδε για τελευταία φορά το γιο της. Σήμερα στέκει στα πόδια της και ζητά δικαίωση.

Απαιτεί να μιλήσουν αυτοί που η Δικαιοσύνη έκρινε ως υπαίτιους του θανάτου του μονάκριβου γιου της. Ζει με την προσμονή ότι θα ξανασμίξει με τον Μάριο για να του χαρίσει την κηδεία που του αξίζει και όχι αυτή που επέλεξαν άλλοι για αυτόν.

Η ίδια μιλώντας στο Τούνελ άφησε τον πόνο της να ξεχειλίσει:

Να τους φωτίσει ο Θεός και να πουν που έχουν θάψει το παιδί μου. Να βρούμε τα κόκκαλά του. Δεν ζητάω τίποτα άλλο. Όποιος ξέρει, να μιλήσει για να τελειώσει το μαρτύριο μου.

Το μήνυμα για την επέτειο

Διαβάστε το μήνυμα που ανήρτησε στο facebook η μητέρα του άτυχου Μάριου:

Μαύρη επέτειος. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα τη φωνή σου που με αγκάλιασες και μου είπες σε αγαπώ. Τέσσερα χρόνια και τα μάτια μου ακόμα δεν έχουν στεγνώσει. Τα δάκρυά μου είναι ακόμα νωπά. Η ψυχή μου δεν ηρεμεί αν δεν σε βρει να σου κάνω ένα μνήμα να σου ανάψω το καντήλι, να μπορώ να σου μιλήσω και να σε ακουμπήσω έστω και από ένα ψυχρό μάρμαρο. Μάριε, σε αγαπώ.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια ο εγκέφαλος της δολοφονίας Πέτρος Μιχαλεάκος και σε 18 χρόνια κάθειρξη η σύζυγος του, Βούλα Σιούταλου. Τέσσερις από τους συνεργάτες τους καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης που είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα ενώ άλλοι δύο αθωώθηκαν.

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα