Αθηναίος φαρμακοποιός με τον αδερφό του πωλούσαν ναρκωτικά στην Μύκονο

Στη Μύκονο εντόπισαν και συνέλαβαν ύστερα από πληροφορίες, άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών, έναν 50χρονο φαρμακοποιό που διατηρεί φαρμακείο στον Ν. Κόσμο και τον 51χρονο αδερφό του, γιατί πωλούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στη Μύκονο και σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 54χρονος κάτοικος Μυκόνου την στιγμή που αγόραζε ποσότητα από τους δύο αδερφούς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εξειδικευμένων αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, διακριβώθηκε η παράνομη δράση των συλληφθέντων. Την περασμένη Πέμπτη, αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Μυκόνου τον 51χρονο τη στιγμή που προμήθευε τον 54χρονο με ποσότητα κοκαΐνης και τους συνέλαβαν.

Ακολούθησαν έρευνες σε προσωρινή οικία-«καβάτζα» του 51χρονου στη περιοχή της Μαούνας Μυκόνου, καθώς και σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, ιδιοκτησίας του 50χρονου αδελφού του, όπου συνολικά βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης, έτοιμες για την άμεση διάθεσή τους, τις οποίες μάλιστα πωλούσαν έναντι 100 ευρώ το γραμμάριο, υποσχόμενοι την υψηλή καθαρότητά τους.

Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο 50χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στον Νέο Κόσμο. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διαμερίσματα στην Αθήνα, στην οδό Αθανάτων και στην Μιχαήλ Βόδα τα οποία χρησιμοποιούσε ο 50χρονος για να αποθηκεύει τα ναρκωτικά βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης καθώς και οπλισμός.

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 141 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 152 γραμμαρίων περίπου, έτοιμες για άμεση πώληση, περίπου 6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνη. Επίσης, βρέθηκε ποσότητα σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους 260 γραμμαρίων, για νόθευση των ναρκωτικών, δύο πιστόλια, 216 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, 4.720 ευρώ, μία μοτοσικλέτα, 4 κινητά τηλέφωνα και πλήθος κλειδιών και νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική Ανάκριση.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν για να διερευνηθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων και να διακριβωθεί η πιθανή συμμετοχή τους σε άλλες ομοειδείς εγκληματικές δραστηριότητες.

news247


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα