Μίζα 1.000 ευρώ σε γάμο στην Πάτρα. Που πήγαν τα λεφτά;

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από τα όσα αποτέλεσαν το παρασκήνιο σε πολυτελέστατο γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε εκκλησία της Πάτρας.

Πρόκειται για ζευγάρι ομογενών το οποίο ήρθε από την Αμερική για να κάνει το γάμο του σε εκκλησία σύμβολο της Πάτρας, και για να κάνει πράξη την επιθυμία και των γονιών του οι οποίοι κατάγονται από την Πάτρα.

Όλα ήταν ετοιμασμένα στην εντέλεια αλλά το μόνο που δεν είχαν υπολογίσει οι νεόνυμφοι και οι οικογένειες τους, ήταν το τι ισχύει ακριβώς ως προς το τελετουργικό που ακολουθείται στις ορθόδοξες εκκλησίες της Ελλάδας.

Έτσι η επιθυμία τους να ακολουθήσουν ότι ισχύει και στην Αμερική, όπου στην εκκλησία μπαίνουν πρώτα οι παράνυμφοι και η εμμονή τους σε αυτό, τους στοίχησε κάτι παραπάνω. Αυτό το «παραπάνω» μεταφράζεται σε 1000 ευρώ .Ποσό που χρειάστηκε προκειμένου να καμφθούν αρνήσεις και απαγορεύσεις και να ξεμπλοκάρει το θέμα.

Τα χρήματα δόθηκαν φρέσκα και λαχταριστά από το ζευγάρι, αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι που πήγαν. Και εδώ είναι που χρειάζονται οι απαντήσεις. Πήγαν στην εκκλησία; πήγαν σε κάποιες συγκεκριμένες τσέπες ή ένα μέρος πήγε για την… εκκλησία(;).

Μετά από όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο γάμο γίνεται αντιληπτό πως επιβάλλεται να δοθούν απαντήσεις και εξηγήσεις από αυτούς που πρέπει.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα