Θεσσαλονίκη: Γιατρός ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του. Πως αποκαλύφθηκε

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 39χρονος γιατρός, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του.

Οι αρχές έφτασαν στον 39χρονο έπειτα από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του, που είναι μικρότερη των δέκα ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο γενικός παθολόγος με καταγωγή από τη Λάρισα, εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του και βλέπει την 4χρονη κόρη του μετά από συμφωνία των δύο γονέων.

Η περίεργη συμπεριφορά του κοριτσιού

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, σύμφωνα με την εφημερίδα, η 4χρονη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά, κυρίως όταν επέστρεφε από το σπίτι του πατέρα. Ήταν λιγομίλητη, απόμακρη και δεν είχε διάθεση για παιχνίδι. Η κατάσταση προβλημάτισε τους συγγενείς και τη μητέρα του παιδιού, αλλά υπέθεσαν ότι οφειλόταν στην απουσία του πατέρα από το σπίτι.

Η γιαγιά κατάφερε να εκμαιεύσει από τη μικρή τα όσα γίνονταν…

Πριν από λίγες μέρες η γιαγιά του παιδιού (από την πλευρά της μητέρας) την προσέγγισε και μετά από κουβέντα αρκετής ώρας , η μικρή αποκάλυψε ότι ο πατέρας την έβαζε να κάνει ανάρμοστα πράγματα. Η μικρή επανέλαβε και στη μητέρα της ότι ο πατέρας ασελγούσε σε βάρος της. Πανικοβλημένη, η μητέρα μετέβη στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε όσα της είχε εκμυστηρευτεί η κόρη της.

Αθώος δηλώνει ο κατηγορούμενος

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είναι αθώος, ισχυρισμό που αναμένεται να επαναλάβει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι έχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ασέλγεια και πως το παιδί δεν λέει ψέματα.

«Πάντως έχει κατηγορηματικά απορριφθεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για  “εκδικητική πράξη” της μητέρας προς τον εν διαστάσει σύζυγο» είπε στον Ελεύθερο Τύπο, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια του στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία που είχε στην κατοχή του χωρίς ιατρική συνταγή, όπως επίσης και μεγάλος αριθμός φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Βρέθηκαν επίσης ένας φορητός υπολογιστής, δύο κεντρικές μονάδες, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα