Στον ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 39χρονος γιατρός , ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης και κατηγορείται ότι ασέλγησε στην ανήλικη κόρη του.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 39χρονου μετά από καταγγελία εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος, ο οποίος είναι γιατρός, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Ο 39χρονος γιατρός κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Να σημειωθεί πως σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης, βρέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

thestival