Σάλος με ριάλιτι ακολασίας στον Κάβο. Οργή στην Κέρκυρα

Αναβρασμός επικρατεί στην Κέρκυρα λόγω ενός ακόμη, προκλητικού, ριάλιτι, του ΜΤV αυτή τη φορά, που γυρίζεται στην περιοχή.

Ο δήμος Κέρκυρας αναγκάστηκε να ανακαλέσει την άδεια που είχε δώσει για τα γυρίσματα του «Geordie Shore», ενώ ο πολιτιστικός σύλλογος Κάβου δημοσίευσε κείμενο διαμαρτυρίας για τα έκτροπα που γίνονται στο νησί. «Τις τελευταίες ημέρες δραστηριοποιείται στον Κάβο, το MTV (τηλεοπτικό κανάλι της Βρετανίας) και μαγνητοσκοπεί πλάνα και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες των Βρετανών τουριστών, προκειμένου να προβληθούν ως reality show στη Βρετανία. Τα στιγμιότυπα που μαγνητοσκοπούνται από το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού περιλαμβάνουν κυρίως, τις ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές των Βρετανών τουριστών.

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους τηλεοπτικά show προσβάλλουν τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας και δεν μπορούν όλα να θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος, απαιτούμε την άμεση διακοπή των γυρισμάτων και την απομάκρυνση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου...», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Επίσης, ζητά την άμεση διακοπή των γυρισμάτων, ενώ τονίζει ότι το περιεχόμενο αυτών είναι πλήρως αντίθετο με την  Ελληνική ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία, αφού προσβάλλουν πλήρως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενώ καταγγέλλει ότι μέλη του Συλλόγου που προσπάθησαν να δουν πώς γίνονται τα γυρίσματα, έπεσαν θύματα προπηλακισμού. «Εξυβρίσθηκαν και απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητα. Στην εξύβριση και τις απειλές συμμετείχε και η εταιρία που κάλεσε το συγκεκριμένο κανάλι στον Κάβο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάβος μετατρέπεται από Βρετανούς σε έναν απέραντο οίκο ανοχής. Τον Ιανουάριο του 2013 είχε προβληθεί ένα άλλο ριάλιτι που γυρίστηκε επίσης στον Κάβο και είχε προκαλέσει, επίσης, αντιδράσεις λόγω των οργίων, του ομαδικού σεξ ακόμη και της ουροποσίας που έδειχνε.


iefimerida

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα