Ρόδος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορουμένου ως παιδόφιλου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, χθες, ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου κατηγορουμένου ως παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο αντί αμοιβής κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Μυταρά του Κωνσταντίνου, ο οποίος, σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, πλησίαζε με το αυτοκίνητό του σχολεία του νησιού και παρακολουθούσε ανήλικες μαθήτριες, ενώ ταυτόχρονα αυνανιζόταν! Υστερα από καταγγελίες γονέων, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν επ' αυτοφώρω το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2015 ο 52χρονος προέβη κατ' επανάληψη, είτε στο σπίτι του είτε σε υπαίθριους χώρους, σε ασελγείς πράξεις εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, προσφέροντάς τους μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά ανταλλάγματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρία κινητά τηλέφωνα, στα οποία βρέθηκαν βίντεο του ίδιου ενώ έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών, καθώς και 54 φαρμακευτικά χάπια για σεξουαλική διέγερση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα