Θρίλερ με τον 14χρονο που βρέθηκε δολοφονημένος σε χωριό της Θεσσαλονίκης

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία, και όχι μόνο, τις φρικτές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον τραγικό θάνατο ενός 14χρονου μαθητή στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το παιδί είχε βγει από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου μαζί με συνομήλικους του στο χωριό. Οι γονείς του, γύρισαν στις 00:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και το πρωί, δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των φίλων του, γύριζαν όλοι μαζί περίπου στις 00:30 τα ξημερώματα. Μετά οι δρόμοι τους χώρισαν προκειμένου να επιστρέψει ο καθένας σπίτι του και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο αδικοχαμένος 14χρονος, εντοπίστηκε νεκρό σε ένα οικόπεδο δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού με ένα μεγάλο τραύμα στο λαιμό του. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο το οποίο θεωρείται πιθανό να είναι το όπλο του εγκλήματος, το οποίο ήδη έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Ο μικρός διασκέδαζε με φίλο του στο αναψυκτήριο του χωριού. Λίγο πριν τις 12 έφυγαν για να επιστρέψουν σπίτια τους. Ο 14χρονος έμεινε μόνος του προκειμένου να διανύσει μια απόσταση περίπου 500 μέτρων αλλά έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι γονείς του ανησύχησαν και ξεκίνησαν να τον ψάχνουν στη γύρω περιοχή. Από το πρωί ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που συμμετείχε στις έρευνες.
Τι βρήκαν οι αρχές

Γύρω στις 10 το πρωί, ένας άνδρας εντόπισε το πτώμα του παιδιού, άγρια δολοφονημένο σε χωράφι, δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής ο 14χρονος φέρει δύο βαθιά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο μικρός αντιστάθηκε, καθώς φέρει ίχνη πάλης.

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα του μαθητή, χρήματα αλλά και το κινητό του τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο της ληστείας.
στα νύχια του θύματος εντοπίστηκε ξένο γενετικό υλικό (dna) που θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα...ατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 14χρονου, πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (12-06-2016) και ώρα 10:30, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, 14χρονος ημεδαπός.

Σύμφωνα με αυτοψία κας. Ιατροδικαστή, ο ανήλικος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα