Εξοργίζει με τη δράση του ο 52χρονος παιδόφιλος της Ρόδου!

Εξοργιστικά είναι όσα έρχονται στο φως για τη δράση ενός 52χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να αυνανίζεται έξω από σχολείο της Ρόδου! Το απίστευτο είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε κάνει το ίδιο κι άλλες φορές στο παρελθόν, ενώ είχε κατηγορηθεί σε ασέλγεια ανήλικων κοριτσιών, ένα εκ των οποίων συγγενής του!

Ο 52χρονος άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (08.06.2016) επ’ αυτοφόρω να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ κοιτούσε ανήλικα κορίτσια να περνούν από το σημείο! Όπως αναφέρει η Δημοκρατική της Ρόδου, τη στιγμή που συνελήφθη βρισκόταν έξω από το σχολικό συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας, ενώ φέρεται να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλο σχολείο της Ρόδου!

Προσήχθη στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατηγορείται για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Από την έρευνα της αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2015 ασελγούσε, κατ’ επανάληψη, είτε στο σπίτι του είτε σε υπαίθριους χώρους, σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών, στα οποία προσέφερε χαρτζιλίκι κι άλλα ανταλλάγματα!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρία κινητά τηλέφωνα, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε βίντεο με ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών και 54 φαρμακευτικά σκευάσματα σεξουαλικής διέγερσης.
Το ένοχο παρελθόν του

Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε κάνει τα ίδια και πολλά χρόνια πριν, είχε συλληφθεί τρεις φορές, ενώ είχε δικαστεί και καταδικαστεί με αναστολή!

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, ο συλληφθείς, ιατρικός επισκέπτης που είχε εμπλακεί και σε σκάνδαλο εικονικών συνταγογραφήσεων και όχι μόνο, είχε συλληφθεί δυο φορές στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα, ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 μηνών και τρία χρόνια αναστολή και του είχε αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μερικής άρσης συνείδησης λόγω ψυχωσικής συνδρομής.

Στις 22 Οκτωβρίου του 2009, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τον είχαν συλλάβει κοντά στην είσοδο του 2ου Λυκείου Ρόδου, μετά από καταγγελίες, να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του (μάρκας Seat χρώματος μαύρου), να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να αυνανίζεται στη θέα ανήλικων μαθητριών! Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτός, είχε καλύψει το επίμαχο σημείο με ένα χαρτόνι!

Δεν ήταν η μοναδική φορά που τον συνέλαβαν. Είχε προηγηθεί η σύλληψή του στις 26 Απριλίου 2004 και στις 13 Μαρτίου 2002! Μάλιστα είχε δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω. Κατά την απολογία του μάλιστα είχε ομολογήσει πως πέντε φορές (!) είχε πάρει στο ίδιο σχολείο, πάρκαρε το αυτοκίνητο του είτε στην μπροστινή είτε στην πίσω έξοδο και αυνανιζόταν γιατί τον ερέθιζε να βλέπει ανήλικα κορίτσια! Ισχυρίστηκε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πως είχε ακολουθήσει σχετική θεραπεία!

Παρά το γεγονός πως αντιμετώπιζε τις κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση και ηθική αυτουργία σε ψευδή ιατρική πιστοποίηση κατ’ εξακολούθηση, είχε απαλλαγεί!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο χρονικό διάστημα 1998-1999, είχε πάει στο σπίτι του ένα ανήλικο κορίτσι (10-11 ετών) ξαδέρφη της συζύγου του. Ενώ εκείνη κοιμόταν, ο σάτυρος πήγε το παιδί στο διπλανό δωμάτιο, την ανάγκασε να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και ασέλγησε στο παιδί!

Δεν σταμάτησε εκεί όμως. Μέσω του πρώτου θύματός του, γνώρισε άλλη μαθήτρια, ηλικίας 12 ετών και τον Σεπτέμβριο του 2000, με το πρόσχημα μιας βόλτας στην πόλη της Ρόδου, επίσης προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, όπως και σε μια άλλη συμμαθήτριά της!

Από τον Σεπτέμβριο του 2000 μέχρι τον Ιανουάριο 2002 κατηγορήθηκε ότι οδήγησε τις τρεις ανήλικες σε δωμάτια δύο πολυτελών ξενοδοχείων της πόλης της Ρόδου, όπου φέρεται να έβγαζε τα ρούχα τους, να τις φωτογράφιζε γυμνές και να τις χάιδευε. Φέρεται επίσης να αυνανιζόταν μπροστά τους. Για να τις δελεάσει μάλιστα, κατηγορήθηκε ότι τους πρόσφερε διάφορα δώρα, όπως κινητά, γυναικεία ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά, οινοπνευματώδη ποτά και αφού τις παρελάμβανε από το σχολείο, τις μετέφερε με το αυτοκίνητό του έξω από την πόλη της Ρόδου για ασελγεί σε βάρος τους!

Είχε κατηγορηθεί ακόμη ότι εκμεταλλευόμενος την γνωριμία του με δύο γιατρούς της Ρόδου, τους έπεισε να εκδώσουν ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά για να δικαιολογήσουν οι ανήλικες την απουσία από τα μαθήματά τους. Στην δίκη οι δύο εκ των τριών ανήλικων ανακάλεσαν τις κατηγορίες τους σε βάρος του.

dimokratiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα