Τρίκαλα: Στο κελί ο 65χρονος που ασέλγησε σε 13χρονη

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 65χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τη μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του 75χρονου καθηγητή, το πτώμα του οποίου κρατούσαν επί δύο μήνες η 53χρονη σύζυγός του και τα ηλικίας 13 και 11 ετών κορίτσια στο σπίτι τους στο κέντρο των Τρικάλων. Σημαντικό ρόλο στην προφυλάκιση του 65χρονου γείτονα έπαιξε ένα βίντεο που βρέθηκε στο σπίτι του, στο οποίο διακρίνεται ο ίδιος να ασελγεί στη 13χρονη!

Οπως είχε αποκαλύψει το trikalavoice.gr, για τον γείτονα της οικογένειας είχε γίνει καταγγελία από άγνωστο στον σύλλογο Το Χαμόγελο του Παιδιού και είχε τεθεί σε στενή παρακολούθηση από την πρώτη στιγμή από τους άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων. Τελικά έκαναν έφοδο στο σπίτι του (βρίσκεται λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία και κοντά στο διαμέρισμα των δύο κοριτσιών του νεκρού) αλλά και σε σπίτι συγγενών του, ψάχνοντας να βρουν τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μηνύματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επιβεβαιωθεί η ανταλλαγή sms ανάμεσα στον 65χρονο και στη 13χρονη. Αρχικά, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του καταλόγιζαν, λέγοντας πως τα γραπτά μηνύματα τα έστελνε ο εγγονός του, με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις η ανήλικη. Μόλις, όμως, βρέθηκε το οπτικό υλικό, φέρεται ότι ομολόγησε. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, στον οποίο παραδέχθηκε όσα έκανε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στο μεταξύ, η 13χρονη και η 11χρονη αδελφή της παραμένουν φρουρούμενες στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ η 53χρονη μητέρα τους έχει ήδη οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική. Η μητέρα και οι δυο κόρες της κρατούσαν για περίπου δύο μήνες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το πτώμα του 75χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού στην κρεβατοκάμαρα, όπου είχε αφήσει την τελευταία πνοή του, και συνέχιζαν κανονικά την καθημερινότητά τους! Τα κορίτσια πήγαιναν στο σχολείο και στις απογευματινές δραστηριότητές τους, καλούσαν φίλους τους στο σπίτι και συμπεριφέρονταν σαν να μη συνέβαινε κάτι περίεργο!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα