Kαρτέρι έξω από τα σχολεία έστηνε ο 46χρονος με το ποδήλατο

Οι καταγγελίες έπεφταν βροχή τον τελευταίο καιρό. Ένας άνδρας με ποδήλατο πλησίαζε μαθήτριες από 15 ως 17 ετών και ασελγούσε σε βάρος τους. Ο 46χρονος από την Αλβανία για να παγιδεύσει τα κορίτσια τους έλεγε ότι είναι γνωστός των γονιών τους. Κατάφερνε να απομονώσει τις μαθήτριες και στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους. Μάλιστα είχε αρπάξει το κινητό από μια από αυτές.

Οι αστυνομικοί είχαν την περιγραφή του. Το εντόπισαν στη Δραπετσώνα και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να διαφύγει τον συνέλαβαν.  Οι περισσότερες από τις μαθήτριες τον αναγνώρισαν και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Η δράση του αδίστακτου άνδρα

Ο 46χρονος πήγαινε συνήθως πρωινές ώρες έξω από τα σχολεία της Αττικής και προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών λέγοντάς τους ότι ήξερε τους γονείς τους. Τα θύματά του ήταν ηλικίας από 13 έως 15 ετών. Όταν τα κοριτσάκια του έδειχναν εμπιστοσύνη, εκείνος ασελγούσε εις βάρος τους.

Οι καταγγελίες είχε γίνει βουνό για την δράση του 46χρονου, ο οποιος δεν "χτυπούσε" σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Όμως, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ του έστησαν καρτέρι. Τον είδαν να κινείται με το ποδήλατό του στην Δραπετσώνα και όταν του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο και εκείνος αρνήθηκε, άρχισε η καταδίωξη. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 27 περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Ο 46χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.
newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα