Σε 27 ανήλικα κορίτσια επιτέθηκε ο 46χρονος παιδόφιλος με το ποδήλατο

Στη σύλληψη ενός 46χρονου υπήκοου Αλβανίας, στη Δραπετσώνα, ο οποίος προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών σε σχολικά συγκροτήματα της Αττικής κυρίως τις πρωινές ώρες και με την πρόφαση ότι γνώριζε τους γονείς τους προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, προχώρησε Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 46χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.

Η σύλληψη του 46χρονου που έγινε έπειτα από καταγγελίες γονέων και μαθητών σε αστυνομικά τμήματα, έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ όταν κινούμενος με ποδήλατο αρνήθηκε ελέγχο και ετράπη σε φυγή στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί. Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι επτά (27) ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο. Ο 46χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.