Νέες μαρτυρίες περιπλέκουν το μυστήριο της δολοφονίας της Αγραφιώτου - Βίντεο

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου στο Μαρούσι δίνουν αποκαλυπτικές μαρτυρίες πολιτών στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Πριν από τρεις μήνες είχε σημειωθεί παρόμοια επίθεση στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ ενώ άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε το θύμα να καβγαδίζει με κάποιον για οικονομικές διαφορές.

 

Η Ελευθερία Αγραφιώτου βίωσε κυριολεκτικά την κόλαση στα χέρια του αδίστακτου φονιά και ενδεχομένως βιαστή της, που στιγμή δεν έδειξε έλεος... Το πόρισμα του εμπειρότατου ιατροδικαστή κ. Γιώργου Ντιλέρνια, που ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι τη νεκροψία-νεκροτομή της 69χρονης έδειξε πως δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το θύμα έπεσε θύμα εξαιρετικά σκληρής εγκληματικής ενέργειας.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας που ερεύνησαν το σημείο αλλά και τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή το σκηνικό της φρίκης και του θανάτου που «σκηνοθέτησε» και εκτέλεσε ο δολοφόνος της Αγραφιώτου για τον οποίο εκτιμούν ότι είτε γνώριζε τα «μυστικά» του χώρου είτε είχε κάνει κατόπτευση για να τα μάθει πριν περάσει στην τελική φάση, ξεδιπλώνεται ως εξής: Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο 2ο υπόγειο πάρκινγκ περιμένοντας να κατέβει κάποια γυναίκα μόνη της, την ώρα που δεν θα βρίσκεται κάποιος στο χώρο. Όταν είδε να κατεβαίνει αργά το λευκό Opel Corsa με οδηγό την Ελευθερία Αγραφιώτου κρύφτηκε περιμένοντας η 69χρονη να κατέβει, να κλειδώσει το αυτοκίνητο και να κινηθεί προς το σούπερ μάρκετ.

 

Έτσι, μόλις αυτή απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο, όρμησε πάνω της και πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει την πέταξε προς τις σκάλες. Πιθανότατα την κλώτσησε στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πλευρά και από ό,τι φαίνεται και από τις κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο κλιμακοστάσιο την οδήγησε στο τρίτο υπόγειο σε σημείο που όμως δεν ήταν ορατό ακόμη και αν κάποιος κατέβαινε κάτω.

 

«Το θύμα έφερε κακώσεις στα οστά της κεφαλής και του θώρακα» απεφάνθη ο ιατροδικαστής κ. Γιώργος Ντιλέρνια που εξέτασε το πτώμα της άτυχης γυναίκας επισημαίνοντας πως λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει μετά την πάροδο 35 ημερών δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν φέρει κακώσεις και στα μαλακά μόρια, κάτι που όμως θεωρεί πολύ πιθανό. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν για την ηλικιωμένη μαρτυρικά... Ο δράστης, έπεσε πάνω της, της έβγαλε τα ρούχα και εκτόνωσε στο σώμα της αρρωστημένα ένστικτά που φώλιαζαν στο αβυσσαλέο του μυαλό. Στη συνέχεια, έχοντας εγκαταλείψει το θύμα του πιθανότατα μισοπεθαμένο και αβοήθητο εξαφανίστηκε.

 

enikos

Δείτε επίσης:

Η φριχτή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου - Το ξέσπασμα των συγγενών της! Βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα