Ηράκλειο: Υπέκυψε ο 20χρονος που είχε τραυματισθεί σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου του Ηρακλείου που νοσηλευόταν ένας 20χρονος ο οποίος είχε τραυματισθεί βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Απριλίου.

Ο άτυχος νεαρός επέβαινε μαζί με ένα φίλο του σε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρόνος στρατιώτης από το Ηράκλειο όταν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του προσέκρουσε σε νησίδα και κατέληξε σε κολόνα φωτισμού.

Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκαν σοβαρά οι δυο επιβαίνοντες που μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου ο άτυχος 20 χρόνος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί και ο εγκεφαλικός θάνατος του.

Ο δεύτερος τραυματίας που είναι όπως και ο οδηγός φαντάρος, λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα στήθηκε επιχείρηση αερομεταφοράς και μεταφέρθηκε με στρατιωτικό αεροσκάφος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών φέροντας κυρίως κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ ο οδηγός του ΙΧ δεν χρειάσθηκε να νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο.
imerisia

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα