Μετέφεραν παράνομα από την Πιερία στην Αθήνα πρόσφυγες και μετανάστες

Με προορισμό την Αθήνα, έναντι αμοιβής, τρία άτομα παρέλαβαν από τη Θεσσαλονίκη 14 Πακιστανούς που είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες, από αφύλακτο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και συνελήφθησαν ύστερα από επέμβαση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Πιερίας δύο οχήματα να κινούνται ύποπτα και επιχείρησαν να τα ελέγξουν. Από το πρώτο όχημα εξήλθαν και τράπηκαν σε φυγή αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας ως οδηγός του οχήματος. Εντοπίστηκαν συνολικά 14 υπήκοοι Πακιστάν, αλλά ο 25χρονος δεν συνελήφθη και αναζητείται.

Παράλληλα, ο οδηγός του δευτέρου οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα επί της νέας εθνικής οδού και ακολούθησε καταδίωξη. Το όχημα βρέθηκε τελικά εγκαταλελειμμένο, πλησίον του σταθμού διοδίων Λεπτοκαρυάς, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Επίσης, στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας 4 παράτυπους μετανάστες, εκ των οποίων 2 υπήκοοι Αφγανιστάν και 2 Ιράν, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα