Νέα στοιχεία στην υπόθεση Γιακουμάκη: Εξαφάνισαν σκληρό δίσκο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, Ελεύθερος Τύπος, οι περισσότεροι εθελοντές ερευνητές δεν έχουν καμία επαφή με τη δικογραφία και κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ άλλοι έχουν ήδη στα χέρια τους πολλές μαρτυρίες.

Όπως αναφέρεται μία εθελοντική ομάδα ερευνητών κατάφερε να αποκτήσει φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την ανεύρεση του πτώματος του φοιτητή δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων και θα το παραδώσουν στις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας, Δημήτρη Μπούκα πιστεύουν πως πρόκειται για δολοφονία και για αυτό το λόγο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία χωρίς όμως να έχει προσωποποιήσει ακόμα αυτή την κατηγορία.

Φως στην υπόθεση πάντως θα δώσει ένας εξαφανισμένος σκληρός δίσκος, όπου λέγεται ότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό και βίντεο με του τραμπουκισμούς που υφίστατο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Ο εν λόγω σκληρός δίσκος εξαφανίστηκε λίγα λεπτά πριν αρχίσουν οι αστυνομικοί να ερευνούν τα δωμάτια της Εστίας της Γαλακτομικής Σχολής. Θεωρείται ότι εξαφανίστηκε από μία φοιτήτρια της Γαλακτομικής σχολής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα