Κρήτη: Γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση από μανιτάρια!

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται η 85χρονη γυναίκα από χωριό της Μεσαράς που χθες το πρωί μαζί με ακόμη τρία μέλη της οικογένειας της, μεταφέρθηκαν με φριχτούς πόνους στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, μετά από κατανάλωση μανιταριών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τον Διευθυντή της Μονάδας Ανέστη Κιούλπαλη η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Σύμφωνα με τον ίδιο η 85χρονη υποστηρίζεται μηχανικά και έχει υποστεί νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια!

Στην ίδια Μονάδα νοσηλεύεται και η κόρη της, η οποία όπως λέει στο ekriti.gr ο κ. Κιούλπαλης, δεν χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που παρουσίασε. Αρχίζει όμως όπως λέει, να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, οι δύο άνδρες νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ και έχουν παρουσιάσει μόνο γαστρεντερικά προβλήματα ενώ τα ζωτικά τους όργανα δεν έχουν υποστεί βλάβες. Σύμφωνα με γιατρούς αλλά και άλλους ειδικούς, η εποχή που διανύουμε δεν ενδείκνυται για κατανάλωση μανιταριών, πόσο μάλλον όταν δεν ξέρουμε τι είδους είναι και από που προέρχονται.

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα