Σε εξέλιξη η πορεία κατά της ανεργίας - στην Κόρινθο σήμερα οι διαδηλωτές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία κατά της ανεργίας, η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα την Κυριακή, 3 Απριλίου, και σήμερα οι διαδηλωτές πορεύονται στην Κορινθία, όπου το βράδυ θα φτάσουν στην πόλη της Κορίνθου.

Σήμερα, η πορεία ξεκίνησε περίπου στις 9:30 από το Ξυλόκαστρο και νωρίς το μεσημέρι οι διαδηλωτές έφτασαν στο Κιάτο, όπου ο κόσμος τους υποδέχτηκε με χειροκροτήματα και συνθήματα, ενώ στην πλατεία της πόλης τούς περίμενε και τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Συκιωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος.

Χθες το βράδυ, οι διαδηλωτές διανυκτέρευσαν στο Ξυλόκαστρο και παρακολούθησαν συναυλία στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», όπου το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» και η χορωδία της «Φιλαρμονίας» τους ξεκούρασαν και τους έδωσαν δύναμη να συνεχίσουν αυτήν την υπερμαραθώνια διαδρομή έως την Αθήνα.

Σημειώνεται, ότι σε κάθε πόλη ή χωριό που φτάνουν οι διαδηλωτές, οι κάτοικοι τους περιμένουν στον δρόμο και τους επιφυλάσσουν θερμότατη υποδοχή.

Η πορεία αναμένεται να φτάσει στις 19:30 στην Κόρινθο, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην πλατεία Φλοίσβου, από το δήμο Κορινθίων, συνδικαλιστικούς και άλλους φορείς της περιοχής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα