Σύζυγός Πέππου: Νιώθω μεγάλη χαρά που ο Βαγγέλης έχει μια ελπίδα

Αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1.000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια θα λάβει η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου ο οποίος εδώ και επτά μήνες βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο από υπάλληλο σεκιούριτι έξω από κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου.

Έστω και με καθυστέρηση αποδίδεται δικαιοσύνη στη υπόθεση του ξυλοδαρμού του Κύπριου στη Μύκονο. Αποζημίωση που αγγίζει το ποσό των 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια, θα λάβει η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου που τον περασμένο Σεπτέμβριο ξυλοκοπήθηκε άγρια από υπάλληλο σεκιούριτι έξω από κλαμπ της Μυκόνου.

Η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη Πέππου ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη μετά από επτά μήνες κατάφερε να κερδίσει την αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του 32χρονου από το νοσοκομείο της Λευκωσίας σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στην Ιερουσαλήμ.

Δικαιωμένη αισθάνεται και η σύζυγός του Αφροδίτη, που είχε καταθέσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην απέλπιδα προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα προκειμένου να μεταφερθεί ο νεαρός στο κέντρο αποκατάστασης.

Να σημειώσουμε πως όπως λένε οι θεράποντες γιατροί του 32χρονου Κύπριου, πρόκειται για την ύστατη προσπάθεια για να ξυπνήσει από το κώμα και να μπορέσει να αντιδράσει νευρολογικά.

Η σύζυγός του μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενη καθώς ο Βαγγέλης έχει μια ελπίδα να γίνει καλά.

Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα