Πωλείται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου!

Στα αζήτητα βρίσκεται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην κοσμοπολίτικη Δασιά, στο Ύψος της Κέρκυρας, καθώς τρία χρόνια μετά και το επίσημο πωλητήριο από τους κληρονόμους της ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν ενδιαφερθεί να την αγοράσουν.

Αν και η τιμή στην οποία πωλείται θεωρείται από τους ειδικούς της αγοράς αρκετά ικανοποιητική σε σχέση με το μέγεθος και την ιστορία της, δεν φαίνεται να συγκινεί τους υποψήφιους αγοραστές, που στην πλειονότητά τους είναι ξένοι και δεν γνωρίζουν τίποτα για το όνομα και την καριέρα της μεγάλης ντίβας.

Το πανέμορφο σπίτι, που φτιάχτηκε για λογαριασμό της Ρένας Βλαχοπούλου το 1982, παραμένει ακόμα και έπειτα από τρεις δεκαετίες το ίδιο εντυπωσιακό, αφού τόσο τα 450 τ.μ. του βασικού οικήματος όσο και τα 5.700 τ.μ. του οικοπέδου που το περικλείουν φανερώνουν την επιβλητικότητα της εξοχικής κατοικίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στο επίσημο site της εταιρείας Epsilon Team real estate της Εβίτας Ελευθερουδάκη που έχει αναλάβει αποκλειστικά την πώληση, η βίλα αποτελείται από τρία επίπεδα, με τα δύο να ενώνονται μεταξύ τους με ξύλινη εσωτερική σκάλα.

Οι κληρονόμοι

Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο κουζίνες, δύο σαλονοτραπεζαρίες, καθώς και ξεχωριστό γραφείο, μίνι γυμναστήριο και δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο. Η τιμή πώλησης ανέρχεται σήμερα στα 450.000 ευρώ, που σημαίνει 230.000 ευρώ λιγότερα από τα 680.000 τα οποία ζητούσαν αρχικά (το 2013) οι κληρονόμοι. Ωστόσο λόγω της έλλειψης ζήτησης και της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τις αγοραπωλησίες των ακινήτων, αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν και να προσαρμόσουν την τιμή στα δεδομένα της εποχής.

Η Ρένα Βλαχοπούλου, που πέθανε το 2004, άφησε με διαθήκη το σπίτι στον σύζυγό της Γιώργο Λαφαζάνη. Όταν «έφυγε» και εκείνος, το 2010, η εντυπωσιακή κατοικία πέρασε στους νόμιμους κληρονόμους του, μεταξύ άλλων και στην αδελφή του Σοφία. Η βίλα διαθέτει μοναδική θέα προς της θάλασσα και την παραλία, που απέχει μόλις 100 μέτρα, ενώ στον μεγάλο κήπο υπάρχει και ξενώνας 80 τ.μ., με κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα