Πυροβολισμοί και ανθρωποκυνηγητό στο Ασκληπιείο της Βούλας

Κινηματογραφική ληστεία προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν δύο άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή και επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι δράστες που έφεραν ένα πυροβόλο όπλο και ένα περίστροφο, επιτέθηκαν στον υπάλληλο της χρηματαποστολής που κατευθυνόταν σε ΑΤΜ τράπεζας και του άρπαξαν την ειδική βαλίτσα ασφαλείας που περιείχε τα χαρτονομίσματα.

Αυτό που φαίνεται πως δεν γνώριζαν ωστόσο, ήταν πως σ' αυτές τις περιπτώσεις όταν η βαλίτσα απομακρύνεται από τα χέρια αυτού που την μεταφέρει ενεργοποιεί μηχανισμό συναγερμού, οποίος βγάζει ειδικό καπνογόνο, ενώ στο εσωτερικό ενεργοποιείται ειδική αμπούλα χρώματα που βάφει τα χαρτονομίσματα, καθιστώντας τα άχρηστα.

Οι δράστες όταν άρπαξαν τη βαλίτσα με μια βαριοπούλα την έσπασαν, όταν όμως διαπίστωσαν ότι τα χαρτονομίσματα στο εσωτερικό είχαν καταστραφεί την εγκατέλειψαν.

Στη συνέχεια άνοιξαν πυρ εναντίον του βαν της χρηματαποστολής του οποίου η θωράκιση απέτρεψε τον τραυματισμό του οδηγού και ο οποίος με ψυχραιμία εμβόλισε τη μηχανή των δραστών, ρίχνοντάς την στο έδαφος με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή, πεζοί.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο της απόπειρας και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των δραστών.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι ένοπλοι δράστες καλύφθηκαν πίσω από αυτοκίνητα για να προστατευθούν, ενώ μιλούσαν Ελληνικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: vimaonline.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα