Tι έγινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Μίνα Αρναούτη

​Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία ήταν συνεπιβάτιδα στο σοβαρό τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, o αδελφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, πήγε χθες στο νοσοκομείο, προκειμένου να δει την κοπέλα. Δεν έχει γίνει γνωστό, αν τη συνάντησε, καθώς όπως σας ενημερώσαμε χθες, η Μίνα «ξύπνησε» αλλά οι πληροφορίες λένε ότι εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού, οι γιατροί την έθεσαν ξανά σε καταστολή.

Εκεί, όμως συνάντησε την μητέρα της. Αφού μίλησαν για την κατάσταση της Μίνας στον προθάλαμο του νοσοκομείου, ο αδελφός του Παντελίδη θέλησε να μάθει αν η 30χρονη έδωσε πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο. Τότε, η μητέρα της Μυρσίνης φέρεται να του είπε σε έντονο ύφος, να απευθυνθεί στο δικηγόρο της.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας σε γραπτή ανακοίνωση επισήμανε σήμερα ότι προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση της υγείας της Μίνας, καθώς και ότι «τα όσα αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική». Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η οικογένεια έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συνέβη στις 18 Φεβρουαρίου, στο ύψος του Ελληνικού.

Ανακοίνωση του Δικηγόρου της Αρναούτη για το τροχαίο με Παντελίδη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα