Γιακουμάκης: Ένας χρόνος χωρίς το Βαγγέλη - Οδύνη και ερωτηματικά

Οδύνη και ερωτηματικά στο ετήσιο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Σελί

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όσων παρευρέθηκαν, πραγματοποιήθηκε σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη γενέτειρά του στο Σελί Ρεθύμνου.

Το αδικοχαμένο παιδί που άφησε την τελευταία του πνοή στα Ιωάννινα όπου και σπούδαζε στη Γαλακτοκομική σχολή, ενώ ήταν επί πολλές ημέρες εξαφανισμένος, συντάραξε με την εξαφάνιση αλλά και την τροπή που πήρε η υπόθεση το πανελλήνιο, καταδεικνύοντας και ένα πολύ σοβαρό σύγχρονο ζήτημα, αυτό του bulling.

Η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι συγγενείς και οι φίλοι του, μη μπορώντας να κρύψουν τη βαθιά θλίψη τους, το μόνο που ζητούν και αγωνιούν είναι να έλθει η δικαίωση για το παιδί τους.

Όπως δήλωσε στη Νέα Τηλεόραση και τη Στέλλα Μαθιουδάκη ο θείος του 20χρονου σπουδαστή, η δικαιοσύνη δεν πρέπει να κωλυσιεργήσει άλλο, αλλά να σπεύσει τις διαδικασίες για να διαλευκανθεί το μυστήριο του θανάτου του άτυχου αγοριού.

Την συνέχεια της υπόθεσης φαίνεται να προωθεί και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της, ενώ όπως αναφέρει στο προσωπικό της ιστότοπο:

«Η νέα Ανακρίτρια Ιωαννίνων που ανέλαβε την υπόθεση του 20χρονου Κρητικού, έστειλε κλήσεις για να ξεκινήσει ο νέος κύκλος καταθέσεων των βασικών μαρτύρων.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με τηλεφωνική του παρέμβαση στο «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη Δημήτρης Μπούκας. Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: « Παρά το φόρτο εργασίας και τον τεράστιο όγκο υποθέσεων, η Ανακρίτρια Ιωαννίνων αξιολογεί τους ουσιώδεις μάρτυρες».

Ο κ. Μπούκας σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη διαβεβαίωσε πως δεν βρέθηκε κάποιος νέος μάρτυρας να καταθέσει αυτοβούλως για περιστατικά που δεν έχουν μέχρι σήμερα αναφερθεί, όπως ευρέως φημολογήθηκε πρόσφατα.

 

cretalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα