Επεισόδια στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με τραυματίες. Βίντεο

Σοβαρά επεισόδια στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην οδό Εγνατία, όταν, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός, τέσσερις κουκουλοφόροι πέταξαν δακρυγόνα προς το μέρος τους.

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, ωστόσο, στη συνέχεια με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, με την πορεία να κατευθύνεται αυτή την ώρα προς το ΥΜΑΘ.

Δείτε τα βίντεο του Thestival:

Φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας προκάλεσαν αντιεξουσιαστές που πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία στο κέντρο της πόλης. Οι αντιεξουσιαστές που κινούνταν με δίκυκλα, πέταξαν πέτρες στη βιτρίνα γνωστου αρτοζαχαροπλαστείου, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές και σε τζαμαρίες καταστημάτων ρούχων, επίσης στον πεζόδρομο. Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival:

Eπεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας κατά του Ασφαλιστικού στη Θεσσαλονίκη, όταν αντιεξουσιαστές που έκαναν δική τους πορεία έσπασαν βιτρίνες και έγραψαν συνθήματα σε κλεισμένα στόρια.

Ενώ διέσχιζαν την Αγίας Σοφίας, οι αντιεξουσιαστές ήρθαν σε σύγκρουση με εργαζόμενους του φούρνου-ζαχαροπλαστείου Ble, διότι ήταν ανοιχτό και είχε πελάτες. Οι αντιεξουσιαστές, πιστεύοντας ότι θα έπρεπε να είναι κλειστό, έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος.

Eντωμεταξύ, έναταση προκλήθηκε και έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου συγκεντρώνονται εργαζόμενοι καθώς πριν από λίγο άτομα με κουκούλες στράφηκαν εναντίων τους με αφορμή κάποια συνθήματα που ακούστηκαν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και δυο άτομα.

 

Πηγή:Seleo.gr



Νωρίτερα αγροτικό όχημα προσπάθησε να σπάσει τη πόρτα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, ενώ από τη μέσα πλευρά υπάρχει κλούβα των ΜΑΤ!

Κλειστά είναι επίσης τα εμπορικά και άλλα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστικά λεωφορεία και ταξί και η Θεσσαλονίκη

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα