Βασάνιζαν τον Γιακουμάκη με την μπλούζα που φορούσε όταν εξαφανίστηκε

Η μπλούζα που φορούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης την ημέρα της εξαφάνισής του με την χαρακτηριστική επιγραφή "Italia" είχε γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα μέσο βασανισμού του 20χρονου Γιακουμάκη, σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο".

Συμφοιτητής και φίλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναφέρει τα ακόλουθα στην κατάθεσή του:

"Το διάστημα από 13 έως 20 Ιανουαρίου, ενώ βρισκόμουν στο δωμάτιό μου και έπαιζα μαντολίνο, είδα στο ακριβώς απέναντι δωμάτιο τον... να συγκρατεί μετα χέρια του τον Βαγγέλη για να παραμείνει ακίνητος και οι... προσπαθούσαν με σελοτέιπ να του κολλήσουν την κουκούλα της μπλούζας του στο κεφάλι προκειμένου να μην μπορεί να την βγάλει. Όπως θυμάμαι, η μπλούζα που φορούσε ο Βαγγέλης τότε ήταν η ίδια με αυτήν που φορούσε όταν εξαφανίστηκε. Μετά το περιστατικό, ο Βαγγέλης έφυγε στενοχωρημένος".

Ο επόμενος τραμπουκισμός έγινε στις 23 Ιανουαρίου 2015 όταν "του έβαζαν τσιγάρο στο στόμα για να καπνίσει με το ζόρι, ενώ ο Βαγγέλης αντιστεκόταν αφού δεν ήταν καπνιστής (...). Σε άλλο χρόνο ο... έκρυψε το απορρυπαντικό του Βαγγέλη και έλεγε ότι δεν ήξερε που είναι. Ο Βαγγέλης έψαχνε στα δωμάτια για να το βρει. Τότε οι... τον κυνήγησαν και ο... με πολλή δύναμη τον κλότσησε από πίσω με τις μπότες του και κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης κούτσαινε. Την ίδια μέρα είδα ότι ο Βαγγέλης είχε στο πρόσωπό του γρατζουνιές, ενώ είχα ακούσει και φασαρία. Όπως μου είπε, τον είχαν δέσει στο πάτωμα με ένα χοντρό σκοινί. Ο... ήταν από πάνω μου και με την βούρτσα που γυαλίζουμε τα στιβάνια με χτυπούσε στο πρόσωπο. Του έλεγα να σταματήσει, αλλά εκείνος γελούσε και συνέχιζε".

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα