Μενίδι: 40χρονος ασέλγησε βίαια σε 6χρονη. Σοκάρει η μαρτυρία

Ψυχολογικό ράκος είναι ένα κοριτσάκι έξι χρόνων, που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα ενός συμμαθητή του, στο σπίτι του οποίου είχε πάει για να παίξουν! Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έφτασε στο σημείο να απειλήσει την ανυπεράσπιστη ανήλικη ότι θα τη χτυπούσε αλύπητα, αν τολμούσε να ανοίξει το στόμα της!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που θα βίωνε το άτυχο κορίτσι, όταν έφυγε το πρωί της Κυριακής από το σπίτι του, στον οικισμό που βρίσκεται στο Στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι, για να πάει σε απόσταση 100 μέτρων, στο σπίτι του μικρού φίλου της. Εκεί βρισκόταν ο 40χρονος πατέρας του αγοριού, που κάποια στιγμή είπε στον γιο του να πάει αλλού να παίξει.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, άρπαξε από το χέρι το κοριτσάκι και το έβαλε μέσα στο σπίτι, όπου του έβγαλε τα ρούχα και το απείλησε να μη φωνάξει γιατί θα το χτυπούσε. Η εξάχρονη τρομοκρατήθηκε και δεν τόλμησε να αντισταθεί στις βίαιες και αρρωστημένες ορέξεις του «τέρατος», που φέρεται ότι αδιαφορούσε για το γεγονός πως το κορίτσι έκλαιγε με λυγμούς.

Την ώρα που ασελγούσε σε βάρος του παιδιού, σύμφωνα με την καταγγελία, το απειλούσε λέγοντάς του άγρια: «Μην τολμήσεις να πεις σε κανέναν τίποτα, γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο! Δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις»!

Ο 40χρονος κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια άφησε το παιδί ελεύθερο, υπενθυμίζοντάς του να μην πει το παραμικρό, γιατί θα το σκότωνε! Σοκαρισμένο το εξάχρονο κοριτσάκι έφθασε στο σπίτι του, όπου η μητέρα του κατάλαβε από τη συμπεριφορά του πως κάτι περίεργο είχε συμβεί.

Ομως, η μικρούλα δεν αποκάλυψε τι είχε υποστεί, καθώς φαίνεται πως οι απειλές την είχαν τρομοκρατήσει. Ωστόσο, το απόγευμα της ίδιας ημέρας αισθάνθηκε έντονους πόνους στα γεννητικά όργανά της και, μη αντέχοντας άλλο, αποκάλυψε στη μητέρα της το μαρτύριό της.

Αμέσως, η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί άγρια ασέλγεια. Ετσι, αποκάλυψε στους γονείς της όσα είχε περάσει στα χέρια του πατέρα του συμμαθητή της.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε την ασέλγεια, η οποία ήταν τόσο βίαιη ώστε ακόμα και χθες παραπονιόταν για έντονους πόνους στα γεννητικά όργανα!

Οι γονείς έκαναν αμέσως καταγγελία στην Ασφάλεια Αττικής, με αποτέλεσμα άνδρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων να πάνε στο Μενίδι και να συλλάβουν το «τέρας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα