Κίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου η σύζυγος του υπεύθυνου κυλικείου

Ακόμη και η σύζυγός του γύρισε την πλάτη στον 52χρονο υπεύθυνο κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα, ο οποίος παραδέχτηκε τα αρρωστημένα χάδια του σε μαθήτριες, τις οποίες κερνούσε πορτοκαλάδες και τυρόπιτες! Μετά τη σχετική καταγγελία 10χρονου κοριτσιού και τη σύλληψη του «δράκου» του κυλικείου, η σύζυγός του κίνησε διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ζητώντας την επιμέλεια της 10χρονης κόρης τους.

Την ίδια ώρα, προκαλεί έκπληξη ο κυνικός τρόπος με τον οποίο ο 52χρονος ομολόγησε δημόσια ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τρία κορίτσια. «Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας! Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα... Μου γύρισε το μυαλό, ένα "κλικ" ήταν! Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Εχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο, στο Χαλάνδρι»! Με αυτά τα λόγια παραδέχθηκε χθες τις αρρωστημένες πράξεις του ο κατηγορούμενος για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων. Με σκυμμένο το κεφάλι, ο παιδόφιλος δήλωσε μετανιωμένος, λίγο πριν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή. Πέρασε, λίγο μετά τις 11 το πρωί, το κατώφλι της 3ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, και μία ώρα αργότερα οδηγήθηκε στο περιπολικό της Αστυνομίας εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Αυθορμήτως εμφανίστηκε στην ανακρίτρια και η σύζυγός του, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», διαχώρισε εντελώς τη θέση της και ζήτησε να μην εκτεθούν τα προσωπικά δεδομένα τα δικά της και της ανήλικης κόρης της. Αλλωστε, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της, με την οποία... παράτησε και... γραπτώς τον 52χρονο, τονίζοντας ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του και πως, στο εξής, πρωταρχικός στόχος της είναι η προστασία του παιδιού: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του.

Εμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης τους στην ίδια. Αυτή, εξάλλου, είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της, καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του "πατέρα", καθώς και να διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς».

Ο 52χρονος ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος μιας 10χρονης -της χάιδεψε το στήθος και προσπάθησε να της βγάλει την μπλούζα-, ενώ φέρεται ότι παραδέχθηκε πως έκανε το ίδιο και σε άλλα δύο κορίτσια-συμμαθήτριες της κόρης του!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ