Στον ανακριτή ο υπεύθυνος κυλικείου που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Ξεκίνησε η απολογία του 52χρονου υπευθύνου κυλικείου ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος μαθήτρια Δημοτικού.

Με την μητέρα του θύματος να βρίσκεται έξω από το γραφείο της 3ης τακτικής ανακρίτριας καθώς έχει κληθεί να καταθέσει, ο 52χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης κόρης της άρχισε να απολογείται. Ήδη πάντως, ο υπέυθυνος του κυλικείου έχει ομολογήσει - κατά τις αστυνομικές αρχές- ότι ασέλγησε σε βάρος τριών μαθητριών σε κυλικείο σχολείου στο Γέρακα.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν 10χρονη είπε στη μητέρα της ότι της ζήτησε να μπει μέσα στο χώρο του κυλικείου και επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα δωροδοκώντας την με μια πορτοκαλάδα. Στη συνέχεια η μητέρα προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην οποία μεταξύ αλλων υποστηρίζει πως  δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό, καθώς και τις προηγούμενες εβδομάδες πρόσφερε στο κοριτσάκι τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα.

Ο 52χρονος  ο οποίος κατηγορείται για «ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών  έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση», φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του από τους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος , σύμφωνα με πληροφορίες,  μίλησε και  για δυο ακόμη κοριτσάκια- θύματα του , μαθήτριες 4ης  και 5ης  δημοτικού.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα