Δράμα: Προφυλακιστέος ο νοσηλευτής που ασέλγησε σε 22χρονη

Στον ανακριτή οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ο 47χρονος νοσηλευτής που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε σε βάρος 22χρονης, λίγη ώρα αφότου εκείνη είχε βγει από την αίθουσα του χειρουργείου.

Τη Δευτέρα, ο κατηγορούμενος προσήχθη στον ανακριτή Δράμας μετά την 48ωρη προθεσμία που είχε πάρει από την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της 22χρονης κ. Χαράλαμπου Αποστολίδη στη dramini.gr , στον 47χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αλλά του ασκήθηκε και συμπληρωματική δίωξη καθώς ήταν υπάλληλος. Λόγω της νέας δίωξης,  ο νοσηλευτής, με τον δικηγόρο του ζήτησαν και πήραν εκ νέου 24ωρη προθεσμία για απολογία.

Σήμερα ο νοσηλευτής ξαναβρέθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί. Μετά το πέρας τις διαδικασίας, κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της κατάχρησης σε ασέλγεια (αποδεχόμενος ο ανακριτής ότι δεν υπάρχει καμία σωματική επαφή), της υπεξαίρεσης από την υπηρεσία, έκθεσης σε κίνδυνο και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Από τη μεριά των γονιών της κοπέλας, το κύριο μέλημα τους είναι η 22χρονη να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη τόσο το δυνατόν συντομότερα και να τιμωρηθεί ο δράστης.

Το θύμα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Δράμας το πρωί της Δευτέρας. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες δέχτηκε ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, του Γ.Ν.Δράμας, με το σωματείο των εργαζομένων του Γ.Ν. Δράμας να αναμένεται τις επόμενες μέρες να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, ερωτηματικά γεννιούνται ως προς το πώς κατείχε ο νοσηλευτής τα συγκεκριμένο αναισθητικό σκεύασμα.  Για το θέμα, η προσωρινή διοίκηση έχει διάταξη ήδη Ε.Δ.Ε., ενώ παράλληλα αναμένει εντολή από τα κεντρικά της 4ης Υ.Π.Ε. , για τις διοικητικές κυρώσεις που προκύπτουν, μιας και ο 47χρονος νοσηλευτής ήταν με καθεστώς μετακίνησης από το νοσοκομείο του Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα