Καρπενήσι: Νεκρός 58χρονος χειριστής εκχιονιστικού μηχανήματος

Ο θάνατος ενός 58χρονου χειριστή μηχανήματος, υπαλλήλου στον δήμο Καρπενησίου διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια του αποχιονισμού στην Ευρυτανία.

Στις 7 το πρωί ο χειριστής ξεκίνησε με το μηχάνημα τον αποχιονισμό δρόμων στην Ανατολική Ευρυτανία στην περιοχή της Δομνίστας.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί επικοινώνησε με τους αρμόδιους του δήμου Καρπενησίου όπου τους παραπονέθηκε ότι «αισθάνεται πόνο στην πλάτη».

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε να τον παραλάβει,ενώ παράγοντες της περιοχής στη Δομνίστα που ειδοποιήθηκαν από τους επιτελείς του Δήμου Καρπενησίου έσπευσαν σε βοήθεια. Οι τελευταίοι εντόπισαν τον 58χρονο, τον πήραν και ξεκίνησαν με κατεύθυνση το Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Στον δρόμο τους συνάντησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,παρέλαβε τον 58χρονο,αλλά πριν φτάσει στο νοσοκομείο εξέπνευσε με αποτέλεσμα οι γιατροί να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Στο μεταξύ,σε ύφεση είναι στη Φθιώτιδα τα καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρο το νομό με συνέπεια τα μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς και των δήμων να προσπαθούν να αποκαταστήσουν την επαρχιακή κυκλοφορία στην περιοχή του Δομοκού και στη Δυτική Φθιώτιδα και κυρίως στις ορεινές περιοχές. Στην περιοχή του Δομοκού με απόφαση του δημάρχου τα σχολεία έκλεισαν καθώς κρίθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην πρόσβαση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών από τα χωριά στο Δομοκό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα