Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Μάριο Παπαγεωργίου: Νέες απειλές

Συνεχίζεται το θρίλερ μ την γνωστή υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αναβλήθηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου λόγω αποχής των δικηγόρων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 26χρονου με φωτογραφίες του στα χέρια ζητούσαν για μια ακόμα φορά να μιλήσουν οι ένοχοι και να αποκαλύψουν που βρίσκεται το πτώμα του.

Ο εγκέφαλος Πέτρος Μιχαλεάκος και η σύζυγος του Βούλα Σιούταλου δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, γιατί όπως δήλωσαν οι συνήγοροι τους δεν επιθυμούσαν να παραστούν. Ο Πέτρος Μιχαλεάκος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Στη σύζυγο του Βούλα Σιούταλου επεβλήθη ποινή 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Τραγική φιγούρα ήταν για ακόμη μια φορά η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, η οποία  είπε ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να μάθει που έχουν θάψει το παιδί της.

Δεν παρέστησαν στο δικαστήριο

Τον περασμένο Νοέμβριο, οι δύο γιοι του Πέτρου Μιχαλεάκου κατέθεσαν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της παρουσιάστριας της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» Αγγελικής Νικολούλη, του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη. Το δικαστήριο είχε αρχικά οριστεί για τις 28 Νοεμβρίου και αναβλήθηκε για τις 7 Ιανουαρίου. Όμως ματαιώθηκε, γιατί δεν παρουσιάστηκαν σ’ αυτό ούτε οι ενάγοντες, ούτε ο δικηγόρος τους. Αντίθετα η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου αλλά και ο εκπρόσωπος δικηγόρος τους, παρέστησαν προκειμένου να συμπαρασταθούν στη δημοσιογράφο που με την έρευνα της βοήθησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Χάκινγκ, απειλές και νέες έρευνες

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας κ.Νίκος Ρουσσόπουλος λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Εφετείο Αθηνών, άγνωστοι, παραβίασαν την ηλεκτρονική διεύθυνση της Βαρβάρας Θεοδωράκη. Σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας έστειλαν από το προσωπικό της e-mail απειλητικά μηνύματα σε φίλους και συγγενείς. Την ενέργεια αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,   ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται -μετά από εισαγγελική εντολή-έρευνα της Ασφάλειας για τις απειλές που δέχεται η κα Νικολούλη. Μεταξύ άλλων απειλούν την γνωστή δημοσιογράφο ότι δεν θα φτάσει ποτέ στο δικαστήριο σαν μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα