Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την ληστεία στην Κηφισιά

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Τρείς άνδρες φορώντας κουκούλες σκαρφάλωσαν με σκάλα που βρήκαν στην αυλή του σπιτιού στην Κάτω Κηφισιά και μπήκαν στον πρώτο όροφο απο την μπαλκονόπορτα. Στο σπίτι μένει η κ. Βάγια με τον γιο της. Νωρίτερα στο σπίτι είχαν κόσμο αφού είχε πεθάνει η γιαγιά της οικογένειας.

Οι ληστές, όπως λέει και η ίδια η κα Βάγια, έφτασαν στην κρεβατοκάμαρά της κρατώντας κατσαβίδια, την απείλησαν και της είπαν να τους υποδείξει που εχει τα χρήματα και τα κοσμήματα της. Εκείνη έντρομη τους έδειξε που ειναι τα χρήματα.   «Φοβήθηκα πάρα πολύ, μας απείλησαν. Μου είπαν πως θα απαγάγουν τον γιό μου αν δεν τους πω που ειναι τα χρηματα", δήλωσε χαρακτηριστικα σε κατασταση σοκ η κα Βάγια. Και συνέχισε: «Φοβήθηκα πάρα πολύ. Τους είπα οτι στέγνωσε το στόμα μου και μου έφεραν νερό. Φώναξα τον γιό μου για βοήθεια».

Την ώρα που συνέβαιναν αυτά, ο γιός της Ανδρέας αντιλήφθηκε την παρουσία ανθρώπων στο σπίτι και αρχικά νόμιζε πως ηταν συγγενείς που είχαν μαζευτεί το ίδιο βράδυ στο σπίτι για να πούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον χαμό της γιαγιάς του. «Ωστόσο γρήγορα κατάλαβα πως προκειται για ληστές γιατί είδα τους φακούς τους. Ο ένας απο αυτούς μου είπε να κανω ησυχία και να του δείξω που έχω τα χρήματα. Εγώ τους ζήτησα να μην πειράξουν τη μητέρα μου και τους είπα που έχω τα λεφτά», δήλωσε χαρακτηριστικα στο Newsit.gr, ο Ανδρέας γιος της κ. Βάγιας.

«Πήγα να βοηθήσω την μητέρα μου. Με φώναζε γιατί είχε φοβηθεί. Ευτυχώς πήραν ό,τι ήθελαν και τους είπα που εχουμε τα χρήματα και έφυγαν", προσθέτει στο Newsit .gr ο Ανδρέας. Οι ληστές σύμφωνα με μητέρα και γιο πήραν 1.500 ευρώ και κοσμήματα και αφού τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο έφυγαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα