Ανατριχιαστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 9χρονης

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 56χρονου εργαζομένου της ΕΡΤ3, που κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια την εννιάχρονη κόρη ενός φίλου του και χθες κρίθηκε προφυλακιστέος. Οπως αποκαλύπτεται, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού εμφανίζεται σε περίεργο βίντεο, στο οποίο ο κατηγορούμενος χαϊδεύει το παιδί κρατώντας το στην αγκαλιά του!

Ο 56χρονος ομογενής από τη Γεωργία πήρε τον δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του, κατά την οποία έφερε στο φως νέες λεπτομέρειες. Οι αρρωστημένες πράξεις του «κτήνους» της ΕΡΤ3 αποτυπώνονται σε βίντεο και εικόνες που βρήκε η Αστυνομία στον υπολογιστή του. Από αυτά φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η εννιάχρονη υποχρεώθηκε σε προκαταρκτικά ερωτικής πράξης!

Σε ένα άλλο βίντεο όμως σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου εμφανίζεται ο 56χρονος να κρατά την ανήλικη στην αγκαλιά του και να πιάνει το στήθος της, παρουσία του πατέρα του κοριτσιού, που επικροτεί και επευφημεί τον φίλο του! Ο δικηγόρος ζήτησε να ελεγχθεί ποινικά ο πατέρας της μικρής, που είναι γείτονας του 56χρονου και είχε παραχωρήσει την επιμέλεια της κόρης του στη μητέρα της.

«Αυτό δεν αίρει την ευθύνη που έχει ο 56χρονος, όμως θέλουμε να αναδειχθεί όλη η αλήθεια. Ο πελάτης μου εκφράζει τη μεταμέλειά του και δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού. Οπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, η εννιάχρονη δεν βιάστηκε» είπε στην «Espresso» ο συνήγορος του 56χρονου.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος που εργαζόταν για χρόνια ως συντηρητής στο κτίριο του σταθμού αποδέχθηκε την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και αυτήν της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Απέδωσε όμως τις πράξεις του στο αλκοόλ και στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει! Μάλιστα, ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και σε τοξικολογικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του.

Για την κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού είπε ότι πρόκειται για βίντεο και εικόνες που υπάρχουν ελεύθερα στο ίντερνετ και ισχυρίστηκε ότι κατέφυγε σε αυτά επειδή «δεν φτιαχνόταν» με την 60χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση! Ο 56χρονος πρόσθεσε, ακόμη, ότι στράφηκε στην πορνογραφία και λόγω των προβλημάτων αλκοολισμού, τα οποία έγιναν εντονότερα το διάστημα που η ΕΡΤ ήταν κλειστή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα