Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέο ντοκουμέντο στο Φως στο Τούνελ - μάλλον δεν είναι αυτοκτονία

Έχει σταλεί ένα απόρρητο υλικό που δείχνει κάποια στοιχεία. Αν εξαιρέσουμε την κάλυψη που υπάρχει σε ένα σημείο, όλα τα άλλα είναι ολοφάνερα και σου δίνουν απαντήσεις, είπε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη την ώρα που ήταν στον αέρα η εκπομπή της για το διπλό φονικό στις Σέρρες

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα μαρτυρία-ντοκουμέντο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ανατρέπει τα δεδομένα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ένας κάτοικος του εξωτερικού, έστειλε στοιχεία, τα οποία ήταν άκρως απόρρητα και σίγουρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση. «Υποστηρίζουν ότι είναι ενδείξεις σημαντικές για μια ενέργεια, η οποία δεν θεωρείται μάλλον αυτοκτονία», είπε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν μπόρεσε να κρύψει την αναστάτωσή της όταν αντίκρισε τα συγκεκριμένα στοιχεία. «Έχει σταλεί ένα απόρρητο υλικό που δείχνει κάποια στοιχεία. Αν εξαιρέσουμε την κάλυψη που υπάρχει σε ένα σημείο, όλα τα άλλα είναι ολοφάνερα και σου δίνουν απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα