Στη φυλακή Πακιστανός που ασέλγησε σε ανήλικη

Βαριά καμπάνα έριξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας σε έναν Πακιστανό παιδόφιλο που ασέλγησε σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, το οποίο είχε επισκεφθεί το σπίτι του για να παίξει με τα παιδιά του! Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε το παραμικρό ελαφρυντικό.

Ο 40χρονος αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερου των 12 χρόνων και καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών. Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου ήταν ήδη προφυλακισμένος μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Φεβρουάριο στην Χώρα της Σκύρου.

Η ανατριχιαστική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από το 11χρονο κορίτσι το οποίο κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του αλλοδαπού και να καταφύγει στους γονείς του. Όπως είπε η ανήλικη, ο 40χρονος πατέρας των φίλων της την απομόνωσε και άρχισε να την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα, όμως εκείνη πρόλαβε να φύγει τρέχοντας. Ο Πακιστανός ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα