Συνέλαβαν Βρετανό παιδόφιλο λίγο πριν πετάξει για Ταϊλάνδη

Κατόπιν επείγοντος σήματος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τη Scotland Yard, συνελήφθη σε αεροδρόμιο του Λονδίνου ο 60χρονος που αναζητούνταν στην Αθήνα, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι παρακολουθούσε live ιδιαίτερα σκληρό πορνογραφικό υλικό με βιασμούς βρεφών. Μάλιστα, ήταν έτοιμος να πετάξει για Ταϊλάνδη, όπου είχε κανονίσει να του «προσφέρουν» παιδάκια!

Ο αδίστακτος Βρετανός παιδεραστής εργαζόταν επί δύο χρόνια στην Ελλάδα ως μεγαλοστέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας με έδρα το City και έμενε στην Εκάλη. Από τις έρευνες της Δίωξης διαπιστώθηκε ότι όσο βρισκόταν στη χώρα μας διατηρούσε τουλάχιστον 284 online συνδέσεις, από τις οποίες παρακολουθούσε βιασμούς παιδιών πολύ μικρής ηλικίας. Για το φρικιαστικό υλικό πλήρωνε αδρά, από 5.000 έως και 10.000 ευρώ! Οταν οι Ελληνες αστυνομικοί ανακάλυψαν τη δραστηριότητά του, ο 60χρονος είχε ήδη προλάβει να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου φέρεται ότι διατηρεί ξενοδοχείο στα προάστια του Λονδίνου.

Ομως είχε κλείσει ραντεβού με έναν μαστροπό ανηλίκων στην Ταϊλάνδη, προκειμένου -σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές- να του βρει αγόρια και κορίτσια, για να ικανοποιήσει στα κορμάκια τους τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν καταφέρει να μάθουν τι σκόπευε να κάνει, παρακολουθώντας τα ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλασσε ο 60χρονος με τον Ταϊλανδό μαστροπό, ο οποίος του έγραφε ότι έχει διαθέσιμα κορίτσια 10 ετών, και το ανθρωπόμορφο τέρας τού απαντούσε ότι τα θεωρεί «γριές»!

Οι Βρετανοί αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στο αεροδρόμιο και περάσαν χειροπέδες στον παιδεραστή, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Τις επόμενες ημέρες ο 60χρονος θα δικαστεί από δικαστήριο του Λονδίνου και αντιμετωπίζει ποινή ακόμη και ισόβιας κάθειρξης.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα