Πάτρα: Κόλαση σε γαμήλια δεξίωση!

Χαμός έγινε το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης στην περιοχή της κάτω Αχαΐας. Η έλευση των νεόνυμφων και τα χειροκροτήματα δεν προμήνυαν αυτό που θα ακολουθούσε καθώς η συνέχεια ήταν η απόλυτη επικύρωση του λαϊκού στίχου που θέλει «ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο…».

Ο γάμος άρχισε να στραβώνει την ώρα που ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε να πει δυο κουβέντες για τα παιδιά. Τότε όλοι περίμεναν να ακούσουν ευχές και λόγια στήριξης, αλλά προς διάψευση όλων, από την πρώτη φράση, ο πατέρας του γαμπρού φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του. Κάλεσε τα παιδιά να αναλάβουν τις ευθύνες τους, θυμίζοντας τους πως είναι δύσκολοί καιροί.

Τους ζήτησε να πληρώσουν μόνοι τους το γαμήλιο τραπέζι, αφού δεν θα το έπραττε αυτός όπως είχε υποσχεθεί. Αιτία για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ο πατέρας του έκπληκτου στο άκουσμα όλων αυτών γαμπρού, το γεγονός ότι του απαγόρευσαν να πάει στο γάμο με την σύντροφό του καθώς ήταν χωρισμένος, ενώ αντιθέτως η πρώην γυναίκα του και μητέρα του γαμπρού, ήταν στη γαμήλια δεξίωση με τον εραστή της.

«Αφού δεν μου επιτρέψατε να είμαι εδώ με τη σύντροφό μου - είπε από μικροφώνου ο πατέρας του γαμπρού - μην περιμένετε να πληρώσω το τραπέζι». Η συνέχεια μέσα στη γενική αναστάτωση που προκλήθηκε δόθηκε έξω από το μαγαζί στο οποίο γινόταν η δεξίωση. Ο γιός πιάστηκε στα χέρια με τον πατέρα του βρίζοντας τον που του χάλασε το γάμο και φωνάζοντάς του πως θα το πληρώσει ακριβά...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα