Κλειστό το κέντρο της Αθήνας. Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πριν από λίγο έκλεισε καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν οι  τρεις ξεχωριστές απεργιακές συγκεντρώσεις.

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας έδωσε το «παρών» ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος στη δήλωσή του τόνισε την ανάγκη για ένα «πιο δυναμικό ξεκίνημα της λαϊκής πάλης».

«Απο σήμερα μπορεί να γίνει ένα πιο δυναμικό ξεκίνημα της λαϊκής πάλης. Κάθε τόπος δουλειάς να γίνει κάστρο αντίστασης διεκδικητικού αγώνα και αλληλεγγύης. Οι εστίες αντίστασης που θα δημιουργούνται καθημερινά μπορούν να συνενώνονται σε κλασικό τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο μαζί με όλο το υπόλοιπο εργατικό κίνημα. Με λαϊκή συμμαχία με πάλη και αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και στο καπιταλισμό. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε επιβάλουμε ανατροπές, ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία για το καλό του λαού μας» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

Στην πλατεία Κλαυθμώνος έχουν ήδη τοποθετηθεί τα πρώτα πανό των ομοσπονδιών που θα μετέχουν στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και τις ΑΔΕΔΥ που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα